Skulpturer

Krukker, kasser, potter og ampler er særdeles flyttbare. De gir gårdsplassen eller «gråe» uteplasser liv og farger. Og de kan plasseres der hvor veksten i hagen ennå ikke er kommet skikkelig i gang og deretter flyttes til steder som er preget av avblomstring. Vi har et stort utvalg og beplanter både krukker og kasser (medbrakte).

Vann i hagen

Mange har begynt å bygge dammer i hagen, men de krever ofte mye vedlikehold. Hvorfor ikke se på en av våre fontener (resirkulerer vannet og gir liv og «lav klukking») – eller et fuglebad – stort eller?

Statuer

Statuene har vært borte fra hagene våre i mange tiår, nå er det på full fart tilbake og gir hagen et kulturelt uttrykk. Vi har et godt utvalg, men kan også skaffe helt spesielle ting, hvis de er ute etter det.

Småfigurer

Overalt i utstillingen vår finner du små og mellomstore spesielt utvalgte figurer som passer på verandaen, inne, i hagen og mer tilpassede «uterom».

Portaler

Har du en stor hage kan 2 statuer gi en følelse av «storhet». Og du er garantert noe helt spesielt som svært få har. Vi har også fontener og fuglebad, som også er med på å gi hagen «det litt spesielle».