Pynt, pent og gaver

Vi har et stort utvalg i gaveartikler, enten gaven er «til deg selv» eller en spesiell person. Hvert år besøker vi flere messer i inn- og utland og velger ut artikler som har høy kvalitet, er lekre å se på og kan brukes mange steder. De fleste av dem passer alles lommebok, men vi har også noen til helt spesielle anledninger. Utstillingen vår er laget av Oddbjørg Haukebø som har lang erfaring når det gjelder «å pynte gjestebordet», dekorasjoner og lys og sette sammen figurer, blomster og andre artikler slik at de fremkommer som en lekker helhet. Spør Oddbjørg hvis du har – eller mangler en god ide.

Innekrukker og vaser

Det skal ikke så mye til for å pynte opp. En enkel, rimelig glassvase med noen utvalgte avsårne blomster kan gi et delikat preg alene, eller på gjestebordet. Spør Oddbjørg om hjelp til å finne det «litt spesielle».

Kvalitetslys

Her finner du stearinlys som brenner lenge. Vi har lagt vekt på lys som passer i mange av lyktene vi har tatt inn.

Småpynt

Mange elsker småpynt, derfor har vi et rikholdig utvalg i «småpynt». Her finner du kanskje «akkurat» det som mangler hos deg, akkurat nå? Eller kanskje du er ute etter en gave?

Dekorasjoner

En dekorasjon og litt lys kan bli særdeles dekorativt. Vi har alltid noen dekorasjoner «på lager», men kan også lage på bestilling til selskaper eller spesielle anledninger. Spør Oddbjørg som er arkitekten bak hele utstillingen og detaljene.