Krukker

Krukker, kasser, potter og ampler er særdeles flyttbare. De gir gårdsplassen eller «gråe» uteplasser liv og farger. Og de kan plasseres der hvor veksten i hagen ennå ikke er kommet skikkelig i gang og deretter flyttes til steder som er preget av avblomstring. Vi har et stort utvalg og beplanter både krukker og kasser (medbrakte også) mens du venter. Krukker kommer i alle farger og fasonger og nytt av året er krukker som du kan dyrke stauder i – «plantenes venn i kulde og varme, i vått og tørt».

Pynt opp i hagen

Mange moderne leirpotter, spesielt de variantene som er maskinelt fremstilt, har et rått, nytt utseende som kan avlede oppmerksomheten fra selv de vakreste plantekombinasjonene. De kan også se ganske så malplasserte ut ved siden av gamle plantekar som med alderen har fått et mykt utseende. Derfor er det viktig at du tenker på helheten i hagen din, og ikke kjøper krukker «en for en» og ender opp med «hummer og kanari».

Pass også på at du ikke kjøper krukker uten hull i bunnen (regnvær drukner plantene) og at du legger litt grov grus i bunnen før du fyller på med jord. Vi har et rikt utvalg av krukker, og Oddbjørg Haukebø (som er ansvarlig for alle utstillinger i Hagesenteret) kan hjelpe deg med råd til hvilke krukker og farger du bør velge.

Hengekrukker – ampler

Når blomstene brer seg utover i all sin prakt pynter de flott opp på verander eller ved inngangdparti. Vi er behjelpelige med råd og tips til det som passer ditt behov.

Store og små

Vi har et stort utvalg i krukker – de kommer i alle størrelser, mange farger og fasonger. Her vil du garantert finne noe som passer godt i hagen din.

Et nytt område med flotte krukker

Vi har bygget opp en portefølje med flotte krukker. Her finner du store og små, runde og firkantede – i det hele tatt en krukke for ethvert behov.