Norske Juletrær

I dag er folket splittet angående diskusjonen mellom Ekte og Kunstige Juletrær i stua. Hos Haukebø kan du ta med hele familien på tur til koselige omgivelser på Kvam for en vurdering da det selges begge deler. Nyt en gratis kopp kaffe mens dere tenker.

Nytt for Året:

Juletrefot som monteres på utsalgsplassen !
Vi har investert i en spesiell juletrefot som vi monterer på utsalgsplassen til kunden. Vi borrer hull med en maskin midt i treet så det står helt loddrett og monterer så foten.

Mange sliter hjemme ute i kulden med å kappe til trærne for at det skal passe juletrefoten. Nå slipper du altså det. Fort fiks, rett inn og rett ut. Trærne vil stå seg også mye bedre når det kun borres midt i stammen enn vist du begynner kapper treet for at det skal tilpasses juletrefoten hjemme. Treet vil da altså syge vann mye bedre som gjør at det står seg friskere og lengere. Så dette har vi stor tro på og det har vist seg å være en stor suksess for våre kunder hittils i år. Vi er også er de eneste i distriktet som selger disse. SE VIIDEO - Svein Forklarer

Haukebø's trær

Nordmannsedelgran
Det varierer litt fra år til år om hvilket juletre som blir mest brukt i stua. I de siste årene er det Nordmannsedelgranen som har ledet markedet.
Den har tatt store markedsandeler og er nå dominerende på markedet.
Treet har en djup og fin grønnfarge og nålene er mjuke og feller ikke av selv om treet har stått inne og tørket i flere uker.
Det har ingen lukt og greinene er svakt oppoverbøyd med plass til hengende julepynt mellom kransene.
Barnålene på Nordmannsedelgranen stikker heller ikke.

 

Fjelledegran
Dette er en slank, smal og kjegleforma edelgran med mange mellomgreiner. Den dufter aromatisk, frisk og syrlig granlukt og helt godt på nålene selv etter flere uker i stuen. Fjelledelgranen tåler forming hele året og kan bli svært tett og symmetrisk av den grunn. Som juletre regner vi Fjelledelgranen som en Norsk Spesialitet.

 

Vanlig Gran
For mange Nordmenn er vanlig gran juletreet de velger. Vanlig gran vokser over hele landet og er velegnet som Juletre. Gode egenskaper som ofte trekkes frem er at den er smalvoksende og er velduftende.

 

Gran og Furutrær fra egen skog på Kringstad.
Disse har vi selv hugget ned fra egen skog og fraktet ned til Gartneriet for utsalg. Her finner du trær av forskjellige høyde og kvaliteter. Vi tar også imot bestillinger dersom det er noe spesifikt kunden ønsker.

Nordmannsedelgran
Fjelledelgran

Kunstige Juletrær

Våre bestselgere skaper Julestemning. Disse kommer fra Krifon Design og både vi og kundene er kjempefornøyde med de.

De har den rette fargen, tykkelse og er laget for kvalitet.

Disse blir levert med Naturtro barnåler og LED belysning. Lysene leveres med garanti. 

Vi har også trær fra andre leverandører, og vi kjører et salgstilbud på flere forskjellige plasttrær. Her kan du gjøre et røverkjøp :)

 

Kunstige Juletrær fra Krifon Design